06-95 99 55 90

Waarom verhalenboeken geweldige geschenken zijn voor kinderen

Is er een kind in je bestaan ​​met een verjaardag of gelegenheid op komst? Is het waar dat u vasthoudt aan wat u ze moet geven? Waarom zou je ze geen verhalenboek geven? Een boek heeft vanaf het begin niet dat felle nieuwe speelgoedbod en hoeft niet meteen in overweging te worden genomen; maar toch, die avond, nadat de bijeenkomst is afgelopen en het nieuwe speelgoed zijn voordeel heeft verloren, zal het boek de aandacht van het kind opnieuw krijgen.

Het belangrijkste dat de aandacht van het kind zal trekken, is de schaduw. Ongeacht de kans dat ze kunnen lezen of niet, het is iets nieuws en intrigerends om naar te kijken. Alleen genomen zullen een paar kinderen zelfs hun eigen kleine verhaal in hun hoofd verzinnen om de foto’s te coördineren. Op het moment dat ze dit doen, groeien ze en bouwen ze hun geest op, iets waar ze op lange termijn van zullen profiteren.

Verhalenboeken zijn ongelooflijke cadeaus voor kinderen, omdat ze de creatieve geest stimuleren en het begrip van vaardigheden verbeteren. Hoe meer een jongere enthousiast is over de foto’s van een boek, hoe meer ze zullen moeten herkennen waar het over gaat. Als een kind wat meer doorgewinterd wordt, zal het meer autonomie krijgen en het alleen moeten doornemen. Dit is het punt waarop dat verhalenboek van slechts een verhaal naar een instrument gaat. De voogden kunnen met hun kind naar beneden gaan en elke letter en elk woord doornemen. Beginnend met de hints van de letters en zich geleidelijk ontwikkelend naar de woorden en daarna zinnen van het favoriete verhaal van dat kind.

Verhalenboeken kunnen ook enige onderlinge tijd tussen het kind en hun ouders stimuleren. De meeste kinderen kwamen erachter hoe ze vlotter konden lezen als ze als kind de hele tijd door hun ouders werden gelezen. Een kind een glanzend nieuw verhaal geven om samen met hun ouders te onderzoeken, is een ongelooflijke zegen, aangezien dat kind zal vragen dat moeder of vader het voorleest. In bepaalde families zullen de voogden consequent voordat de kinderen rusten een boek van het rek halen en voorlezen. De kinderen laten knikken naar de voorziene universums en het geluid van de stem van hun ouders. Naarmate het kind zich ontwikkelt, zullen de accounts veranderen en met hen meegroeien, maar ze zullen uiteindelijk één op één anticiperen met hun ouders. Bij de kans dat het ‘business as usual’ is, zullen de meeste kinderen er consequent op anticiperen (of hoe vaak ze de kans krijgen om met hun ouders door te lezen). Het kan hen heel goed belonen en in ieder geval energiek zijn om de kans te krijgen om het volgende nieuwe verhaal te kiezen dat ze de kans krijgen om te horen. Talloze kinderen hebben een romantisch verhaal gehad, aanzienlijk nadat ze zelf hadden uitgezocht hoe ze moesten lezen. Het is de een-op-een met hun ouder die voor hen veel betekent, zo niet meer dan het verhaal dat wordt gelezen.

Dit is de manier waarop een kind beestjes bekijkt. Met het doel dat kleine verhaal dat je hen gaf, ze laat creëren en ontwikkelen en verandert in een enorme avontuurlijke steen in hun beurten van gebeurtenissen. Je hebt onlangs dat kleine kind geholpen een tikkeltje te groeien en iets meer te leren kennen.